BOLD BUsiness FOR BIG IMPACT

1:1 coaching

Uitstijgen boven de grijze massa,
waardoor jij écht impact maakt.

Happy to help.

Jij wilt een bedrijf waar niemand omheen kan

Jij bent méér dan ready om die impact te maken die je zo ambieert. 
Liever morgen dan vandaag help jij meer klanten. 

Maar…die aandacht trekken in de grote massa is lastiger dan gedacht. 
En op een consistente manier van leads klanten maken? 
Jij hebt geen idee.

Terwijl jouw concurrent moeiteloos jóuw ideale klanten helpt, 
 loop jij vast op je marketing, strategie en perfectionisme.

Frustrerend.

&

Jij wilt écht opvallen.

Je online profileren als een sterk merk, 
zo eentje waar niemand omheen kan. 

Jij wilt van een ‘leuk bedrijfje’,
naar een bedrijf dat impact maakt. 

Door een groter publiek,
meer leads,
en meer klanten.

Am I right?

the doors are opened to those who are bold enough to knock.

bold business for big impact

1:1 COACHING

3 maanden

Deze samenwerking is perfect als het tijd is om die te krappe schoenen uit te schoppen, als je bedrijf meer ‘jou’ en bolder mag worden en je meer én leukere klanten aan wilt trekken.

Investering: €4297,-

6 maanden

Kies voor deze samenwerking wanneer je klaar bent voor het volgende level. Voor een doorleeft en opvallend merk, met een unieke positie in de markt die écht impact maakt. 

Investering: €6997,-

bold business for big imapct

1:1 COACHING

3 maanden

Deze samenwerking is perfect als het tijd is om die te krappe schoenen uit te schoppen, je bedrijf meer 'jou' en bolder mag worden en je meer én leukere klanten aan wilt trekken.

Investering: €4297,-

6 maanden

Kies voor deze samenwerking wanneer je klaar bent voor het volgende level. Voor een doorleeft en opvallend merk, met een unieke positie in de markt die écht impact maakt. 

Investering: €6997,-

Recensies

“Voordat ik met Anne samenwerkte had ik geen idee voor wie ik er nou precies was en hoe ik mijzelf online moest laten zien. Anne’s werkwijze en energie sloten naadloos aan mijn behoeftes.

Zij leerde mij keuzes te maken, te staan voor mijn ideale klant en leerde hoe ik hen moest bereiken. Ze heeft daarnaast mijn ondernemersmindset geshift: van onzekerheid en het allemaal niet weten, naar ervoor gaan vol met zelfvertrouwen.

Anne voelde altijd naadloos aan wat ik nodig had. Ze gaf een schop onder m’n kont als ik dat nodig had, en was zacht op momenten dat ik het zwaar had. Die combinatie was superfijn.
Ik ben echt een beetje van Anne gaan houden…”

Marleen schellekens

Foto- en videograaf

“Anne heeft kennis van zaken, helpt je bij het opzetten van je bedrijf, is businesscoach én verbetert je teksten. Deze combi vond ik top toen ik hulp zocht bij het opzetten van mijn tweede bedrijf Brute Bazen.

Door met Anne samen te werken zijn mijn teksten een stuk sterker, ben ik gegroeid in denken in overvloed ipv schaarste en heb ik naast focus en inzichten in mijn business ook meer inzicht in mezelf. Het is naast businesscoaching, ook echt coaching voor jou als ondernemer.

Anne weet de vinger op de zere plek te leggen, geeft concrete tips, denkt mee, is enthousiast, attent en lekker crazyyyyyy!”

Denise klootwijk

Eigenaresse Brute Bazen

Zo ziet een samenwerking eruit...

1. We starten met een uitgebreide persoonlijkheidstest 
(wie ben je als mens?) en vragenlijst over je business (wie als ondernemer?).

2. Deze nemen we mee in onze kick-off, waarin we de basis van jouw bedrijf leggen. 

3. Ik werk de kick-off uit in jouw 
Merkgids met je merkverhaal, positionering, aanbod, doelgroep, missie, visie, merkwaarden en nog veel meer.

4. In de leeromgeving The Bold Business Factory leer jij in negen modules alles over ondernemen, marketing, écht goed leren schrijven, personal branding en meer. 

5. Je leert gefocust en overzichtelijk werken door de templates in je eigen Workspace, met o.a. jaar-, maand- en weekplanningen, een contentkalender, omzetplanning en een lead- en klantenoverzicht.

6. Je kunt mij 24/5 mailen voor al je vragen of voor het redigeren van je content. Van je website tot posts. Na onze samenwerking ben jij een goede schrijver. Jij weet wat wel en niet werkt in teksten en hebt je eigen stem gevonden.

7. Om de twee twee weken hebben we een call. De ene keer praktisch, de andere keer mentaal. Van supportive liefde tot aan die schop onder je kont.

Trust me.
Zin in.

Recensies

“Voordat ik klant werd bij Anne had geen fundament, een doelgroep waar ik ongelukkig van werd en moeite met het schrijven van pakkende teksten. Anne heeft voor het tegenovergestelde gezorgd: duidelijkheid in mijn bedrijf, een doelgroep waar ik wel blij van wordt en goede teksten leren schrijven.

Anne is een fantastische coach. Ze ziet wat nodig is, helpt concretiseren, enthousiastmeert, motiveert en geeft een liefdevolle schop onder je kont wanneer nodig. Anne helpt je ECHT verder en is een mooi mens (geen geslijm, ik meen het!)”

Manon Graas

Mindset- & lifestyle coach

“Het werd tijd om nu echt mijn aanbod stevig neer te zetten, goede teksten te leren schrijven en eindelijk zichtbaar te zijn op social media i.p.v. steeds maar door te akkeren. Door de samenwerking met Anne heb ik de behoeftes van mijn klant veel beter in beeld en weet ik zo te schrijven dat ik hen ook echt raak. 

Ik ben meer gegroeid als ondernemer en stel meer duidelijke kaders aan mijn klanten, waardoor ik prettiger met hen samenwerk. Anne is altijd vrolijk en opgewekt, heeft veel humor en ik heb ook op andere vlakken dingen van haar geleerd. En dat terwijl ik toch net ietsje ouder ben dan haar. ;)”

Anja hepkema

Eigenaresse Zij van de Websites

Jouw investering

 3 maanden: €4297,-
6 maanden: €6997,-

Excl. 21% BTW.