over
anne

van loondienst
naar ondernemer

Voordat ik in 2018 startte met ondernemen, werkte ik als Content Marketeer in de mediawereld en de duurzame sector. 

Als ik één ding heb geleerd is het wel dat bedrijven met een duidelijk merkverhaal, goede marketing en spot on content de kapiteins waren van het schip.

Altijd.
In iedere branche.
Zonder uitzondering. 

Tussen deze banen door bewonderde ik graag backpackend de wereld. Niet wetende dat ik op mijn laatste reis het roer om zou gooien.

Tijdens deze reis ontdekte ik namelijk veel mooie initiatieven die de wereld of het leven van mensen mooier maakte, maar óók dat vaak maar anderhalve man en een paardenkop er vanaf wisten. Zo zonde, want impact bleef daardoor uit.

En zij waren niet de enige. Ook in Nederland heeft niet iedere ondernemer of bedrijf met een mooi missie kaas gegeten van écht goede marketing. Van zichzelf in de spotlight zetten en de juiste mensen aantrekken.

Ik voelde aan alles: die bedrijven wil ik helpen.

Ik besloot onder mijn eigen naam mijn marketingkennis en creativiteit in te zetten en bedrijven te helpen aan de aandacht die zij verdienen.

Van strategie tot uitvoering

En dat is gelukt!

Sindsdien heb ik met &anne meer dan tientallen bedrijven mogen helpen. Van strategie tot uitvoering. Van niet alleen maar lullen, maar ook te poetsen(Rotterdammer hé).

De afwisseling in mijn werk, samenwerken met ambitieuze ondernemers en de vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt maakt dat ik mijn werk echt als hobby ervaar. 

Can’t get enough of it! 

Geef mij je angst, marketing- en business struggels,
ik geef je er (een) hoop voor terug.

En dit ben ik ook...

Reizen dus, lekker koken, borrelen, trotse Rotterdammer en nog steeds verliefd op de man van mijn dromen. In a nutshell.⁠

Ik prijs mezelf gelukkig met de mooie plekken die ik van de wereld heb gezien. Wonen in Kaapstad, in m’n camper langs de Australische kust, op de motor door Thailand, backpacken door Centraal Amerika en drie maanden op workation tussen de hippies op Ibiza. Intens geluk!

Gelukkig kom ik altijd graag terug in mijn thuishaven Rotterdam. Ik woon hier inmiddels tien jaar, nadat ik in Breda en Amsterdam heb gewoond. Opgaan in de anonimiteit en de vele mogelijkheden van steden vind ik heerlijk.

Maarrrr, de tijden zijn stiekem ook aan het veranderen…Ik geniet steeds meer van de rust en visualiseer mezelf graag in een mooi huis in een groene omgeving

Ik ben gek op goede documentaires en luister graag naar boeken- en podcasts over business en persoonlijke ontwikkeling. Een übermillenial, zou je kunnen zeggen. 

Ik ben een fervente horecatijger. Vroeger vooral door in de lampen te hangen, nu door nieuwe tentjes te proberen met lekkere wijnen en goed eten. Franse bistro’s zijn absolute favoriet!

Nieuwsgierig naar meer?

Wil je connecten? Leuk!