over
anne

van loondienst
naar ondernemer

Voordat ik in 2018 startte met ondernemen, werkte ik als Content Marketeer in de mediawereld en de duurzame sector. 

Als ik één ding heb geleerd is het wel dat bedrijven met een duidelijk merkverhaal, goede marketing en spot on content de kapiteins waren van het schip.

Altijd.
In iedere branche.
Zonder uitzondering. 

Tussen deze banen door bewonderde ik graag backpackend de wereld. Niet wetende dat ik op mijn laatste reis het roer om zou gooien.

Tijdens deze reis ontdekte ik namelijk veel mooie initiatieven die de wereld of het leven van mensen mooier maakte, maar óók dat vaak maar anderhalve man en een paardenkop er vanaf wisten. Zo zonde, want impact bleef daardoor uit.

En zij waren niet de enige. Ook in Nederland heeft niet iedere ondernemer of bedrijf met een mooie missie kaas gegeten van écht goede marketing. Van zichzelf in de spotlight zetten en de juiste mensen aantrekken.

Ik voelde aan alles: die bedrijven wil ik helpen.

Ik besloot onder mijn eigen naam mijn ervaring, kennis en creativiteit in te zetten en bedrijven te helpen aan de aandacht die zij verdienen.

Van strategie tot uitvoering

En dat is gelukt!

Sindsdien help ik met &anne jaarlijks meer dan tientallen bedrijven, van strategie tot uitvoering. Van niet alleen maar lullen, maar ook te poetsen(Rotterdammer hé).

De afwisseling in mijn werk, samenwerken met ambitieuze ondernemers en de vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt maakt dat ik mijn werk echt als hobby ervaar. 

Can’t get enough of it! 

Geef mij je angst, marketing- en business struggels,
ik geef je er (een) hoop voor terug.

En dit ben ik ook...

Verloofde van Ben, moeder van Saar, bonusmoeder van Olivia, kookhobbyist, borrelfanaat, de jongste van drie zussen, ENFP’er, energiek, creatief, sociaal én met de jaren ook steeds wat introverter.

Ik ben gek op goede documentaires, vind tekenen en schilderen rustgevend en begeef me graag in mijn tuinpak in onze tuin terwijl ik naar boeken en podcasts luister over business en persoonlijke ontwikkeling. Een übermillenial, zou je dus kunnen zeggen.

 

Ik prijs mezelf gelukkig met de mooie plekken die ik van de wereld heb gezien in verschillende (wereld)reizen. 

Wonen in Kaapstad, t
rekkend in m’n camper langs de Australische kust, op de motor door Thailand, backpackend door Centraal Amerika en een paar maanden Ibiza voor een workation. Het was geweldig!

Na meer dan zestien jaar heeft mijn stadse leven plaats gemaakt voor het dorpse groen. En zijn de lange soloreizen ingewisseld voor gezinsvakanties binnen Europa – en ook hier geniet ik weer enorm van!

Wil je connecten? Leuk!