MKB Doelgerichte contentstrategie Anne de Vlaam

Bereik je klant met doelgerichte content

Pssst, MKB’er. Ben jij maar wat aan het aanrommelen met content?

Zijn je kanalen een ratjetoe en doe je maar wat op social? Naast dat het heel veel tijd kost, levert het niks op hè?

Ik weet het. 

Laat me je helpen bij het neerzetten van een stevig fundament en een simpele, maar doeltreffende contentstrategie. Eentje waarmee je wél opvalt in de online wildernis.

Klanten kopen oplossingen, ervaringen, relaties en verhalen.

Seth Godin

Advertenties, social campagnes, gelikte websites, nieuwsbrieven. 
Ze vliegen je om de oren.

Niet zo gek, want contentmarketing is onmisbaar geworden in dit drukke landschap om de aandacht van je klant te winnen.

Die kopen tegenwoordig allang niet meer het goedkoopste product, maar willen een fijne ervaring en verbinden. Oók met de mensen achter de schermen. 

Precies, met jullie dus. 

Maar die content creëren. En wáár dan te beginnen? Da’s nog best lastig. Laat staan de tijd die jullie eraan kwijt zijn. 

Geluk dat jij op een pagina bent belandt voor de beste hulp…

Contentstrategie fundament mkb Anne de Vlaam

OVER ANNE

Ik ben Anne, Branding- en Contentstrateeg, en houd me al jaren bezig met contentmarketing. 

Van de mediawereld tot de duurzame sector. Overal heb ik gezien dat goede content absoluut key is om niet weg te vallen in de grijze massa.

Dat je consistent moet opdagen met ijzersterke content om jouw product of dienst aan het juiste publiek te verkopen. 

Liefst wel een beetje bold. Want van de 13-in-een-dozijn teksten en de online papegaaitjes hebben we voldoende.

Dus dat doe ik.

Ik help missiegedreven- en duurzame bedrijven met een simpele maar doeltreffende strategie om wél in het hoofd en hart van klanten te komen.

Zodat jullie de impact en omzet vergroten waar jullie achter de schermen zo hard aan werken.

Contentstrategie fundament mkb Anne de Vlaam

Als ik zeg

…Dan zeg jij?

Als wij gaan samenwerken…

…starten we met een traject waarin we alle content gaan aanpakken. Dit doen we grondig. En goed.

Ik bijt me eerst volledig vast in jullie bedrijf. De missie, het verhaal, merkwaarden, USP’s, doelgroep- en concurrentieanalyse. En meer, niets blijft onbesproken.

Ik werk een Brandbook en contentstrategie uit. Wat mag meer naar buiten? Welke informatie gaan we waar delen? En welke doelen gaan we behalen? 

Optie 1: Een full-service pakket, waarin alle content voor je wordt geschreven en gecreëerd. Mijn contentvingers kriebelen. Altijd!

Optie 2: Liever begeleiding voor jullie copywriter of makers? Dat kan ook. De makers produceren de content, ik redigeer en stuur aan met tips, tricks en praktische handvatten. Na onze samenwerking weten de makers exact hoe verder.

Ik werk graag aan jullie bedrijf in actieve samenwerking.

Liever niet: oneindig veel plasjes (goor).

Liever wel: gerichte acties, duidelijke deadlines en snel schakelen. Een echte Rotterdamse aanpak dus. Zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

Je zult zien, de onduidelijkheid achter de schermen en twijfels over communicatie wordt omgezet naar een unieke uitstraling en sterke branding.

Geef je concurrenten het nakijken. Laten we zorgen dat jullie ein-de-lijk dat koppie boven het maaiveld uit gaan steken.

Dat jullie die Coolblue’er worden in jullie niche.

Want daar is het allang tijd voor. 
Vind je ook niet?

Recensies

“Anne is zonder twijfel één van de meest creatieve professionals die ik ben tegengekomen. Sterk in het schrijven van aantrekkelijke content en een onvervalste Rotterdamse aanpakkers mentaliteit. 

Anne haalt met haar scherpe en kritische blik altijd het beste naar boven in zichzelf en een team. Supergaaf om met haar te werken!”

eddy carree

Design Innovation Group

“Anne had met alleen al de kick-off en het Brandbook meer focus en rust aangebracht, dan alle coachsessies die we voor deze samenwerkingen hadden gevolgd. 

Anne is een aanrader als je focus wilt binnen je bedrijf en gericht wilt werken aan je content.”

dura design

Verduurzamer van woningen

“Enthousiast, creatief en betrokken. Het zijn zomaar drie woorden die Anne karakteriseren. Ze schrijft én spreekt vlot en heeft een bulderende, aanstekelijke lach, waarmee ze sfeer brengt. Anne is professioneel en een echte teamspeler. Kortom, je kan haar er zeer goed bij hebben.”

martin de beer

Greenchoice

“Anne weet in korte periode goede kwaliteit te leveren. Ze is doortastend, nauwkeurig en weet van aanpakken. Twee keer knipperen en het staat op papier, met drie keer knipperen heeft ze er nog een handvol originele ideeën bij bedacht!”

Leoni minderhoud

LaatBloeien

Investering

Al vanaf €4.559,- excl. 21% BTW staat jullie fundament als een huis, shinen jullie kanalen met creatieve én converterende content en zijn jullie consistent zichtbaar.